Δημήτρης Παππάς

Ήρθε τυχαία στα Χανιά, του άρεσε και έμεινε κλείνοντας αισίως 27ετία. Χανιώτης πλέον, ο Δημήτρης Παππάς, ιδιοκτήτης του Super fm, μπορείς να πεις ότι τα έχει κάνει όλα. Δημιουργία ραδιοφωνικών σταθμών, παραγωγές δίσκων, διοργανώσεις των μεγαλύτερων συναυλιών στην Κρήτη και παρουσίαση τηλεοπτικών εκπομπών.

Τα τελευταία χρόνια καλημερίζει τα Χανιά (έλα γκουντμόρνινγκ) κάθε πρωί 8.00 – 10.00, ενώ μυστήριο παραμένει ακόμα και σε μας το ανεξάντλητο κέφι του ΚΑΘΕ πρωί.

Τρώει τα πάντα (και με μεγάλη όρεξη), πίνει λίγο, καπνίζει όποτε δεν το έχει κόψει. Κυκλοφορεί στην πόλη κυρίως με ποδήλατο και επιστρέφει πάντα με ρεπορτάζ από τα μικρά ή και μεγαλύτερα καθημερινά προβλήματα, τα οποία μεταφέρει από… πρώτο χέρι και με το δικό του μοναδικό στυλ στους ακροατές.

Κολυμβητής, σκιέρ χειμερινός αλλά και καλοκαιρινός, λάτρης της ελεύθερης πτώσης και του μπάντζι τζάμπινγκ. Του αρέσουν οι ταινίες δράσης ενώ φήμες λένε ότι συγκινείται και με τις ρομαντικές κομεντί.

Αξέχαστο έχει μείνει στους παλαιότερους συνεργάτες του, το βλέμμα πάνω από τα γυαλιά που σου κόβει το αίμα, το οποίο έχει αντικατασταθεί από ένα πιο χαμογελαστό βλέμμα που συνοδεύεται από ένα απόλυτα hip και stylish μπλε γυαλί. (μόνο για κοντά)

Βασικά χαρακτηριστικά του είναι η ευγένεια, η διακριτικότητα, η αψεγάδιαστη αγγλική προφορά του (του Κεϊμπριτζ) και φυσικά το αστείρευτο χιούμορ του.