Εμμανουέλα Νικολακάκη

Άφησε την αγγλική φιλολογία και έπιασε την… ελληνική ραδιοφωνία. Έχει περάσει κυριολεκτικά από όλες τις ζώνες σε διάφορους σταθμούς, κατέληξε όμως στο 12.00 – 13.00 του Super πλην κάποιων εξαιρέσεων. Αυτή την περίοδο που… δεν προλαβαίνει, την ακούτε κάθε Σάββατο 09.00 – 12.00

Διευθύνει με μαεστρία τον σταθμό και κάνει την τηλεοπτική παραγωγή στις εκπομπές του Δημήτρη τα τελευταία 15 χρόνια. Εσχάτως προστέθηκε στα παραπάνω και η αρχισυνταξία του zarpanews.gr.

Απολαμβάνει τις συνεντεύξεις που έχει κάνει κυρίως για έντυπα, ενώ μνημειώδες είναι το εύρος των συνεντευξιαζόμενων προσωπικοτήτων (από τον Περικλή του Fame Story μέχρι την Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη).

Αγαπάει τις συναυλίες (από τις πολύ μικρές των 100 ατόμων μέχρι αυτές των 75.000), επιμένει να λέει όχι στο facebook, προτιμά το twitter, τον κινηματογράφο, τα βιβλία, τις ωραίες θεατρικές παραστάσεις, τις βόλτες στη θάλασσα και κάνα τένις «να θυμηθούμε τα παλιά»

Φανατική αντικαπνίστρια, ανακυκλώνει, ταξιδεύει  (προ κρίσης), φτιάχνει με περισσό ζήλο ριζότο με σολωμό, ενώ αστικό μύθο αποτελεί πια το περίφημο τιραμισού που δεν έχει φέρει ποτέ να δοκιμάσουμε.