Γιώργος Κολομπάκης

Η πρώτη του επαφή με το ραδιόφωνο έγινε πριν από 23 χρόνια, με την αρχή της ελεύθερης ραδιοφωνίας, κάτι που τελικά του «όρισε» τόσο τις σπουδές του όσο και την επαγγελματική του πορεία.

Με σπουδές στο Marketing on Media και major στη Προπαγάνδα (ουάου) έχει περάσει την ζωή του σε περιοδικά (κυρίως), εφημερίδες, ραδιόφωνο και internet.

Στον Super κλείνει 5ετία έχοντας περάσει από όλες τις ζώνες. Παραδόξως όπου γιορτή και σχόλη, ο Γιώργος κάνει την τελευταία εκπομπή της ημέρας – βλ. Μ. Σάββατο, Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς! Ευτυχώς για όλους μας, δεν κάνει και το ποδαρικό – διότι δεν τον λες και τον πιο τυχερό άνθρωπο του κόσμου!

Single father of two – αφιερώνει όσο περισσότερο χρόνο γίνεται στην Ηλέκτρα και το Σπύρο – κυρίως δε στην πρώτη που εδώ και σχεδόν 4 χρόνια είναι ο έρωτας της ζωής του – moto του είναι: Guns don’t kill people, fathers with beautiful daughters does!

Social media addicted – μεταξύ άλλων, γράφει – ναι έχει εκδώσει και το Law’s of Men – και γενικά δεν βάζει κώλο κάτω. Α μαγειρεύει κιόλας!

Υ.Γ.1. Είναι ο αγαπημένος της Έμμας και της Εύης (πουφου σου πάλι καπνίζεις).

Υ.Γ.2. Ότι γλυκό μπει στο σταθμό εξαφανίζεται – Γιώργοοοοοοοοοοοο!

Υ.Γ.3. Αν δείτε άνθρωπο να πίνει 2 κανάτες γαλλικό το 2ώρο be sure – is GK.