Μάνος Σταυριανός

Την ώρα που γεννιόμουνα σχολάγανε οι μοίρες, που λέει και η φίλη μου η Τάνια, κι ήτανε και 30 Νεομβρίου του 1989, ανήμερα του Αγίου Ανδρέα (μεγάλη η χάρη του). Παιδί της Γογονής και του ”Συλβέστερ” (κρίμα κυρ Γιάννη σε έφαγε η κρίση και το έκλεισες το μαγαζί). Κάπου εκεί στην Δευτέρα Λυκείου και αφού είχα αλλάξει χίλιες γνώμες, καταστάλαξα στο ότι θέλω  να γίνω δημοσιογράφος. Αφού το πάλεψα με τις πανελλήνιες δύο φορές, γιατί σαν γνήσιος Έλληνας το λάθος το κάνεις πάντα δυο φορές, και δεν τα κατάφερα έκανα πάλι την λαμογιά μου και κατατάχθηκα στο Δημόσιο ΙΕΚ Αργυρούπολης, στο τμήμα Δημοσιογραφίας. Αφού έκανα την ζωή μου δύο χρόνια, περιπλανώμενος με άρθρα σε ιστοσελίδες που ούτε το google δεν τις εμφανίζει, πήρα το πτυχίο μου και επέστρεψα με πόνο ψυχής στα φτωχά πλην τίμια Χανιά. Έχοντας την ανίατη ασθένεια του ραδιοφώνου μέσα μου, ξεκίνησα να κάνω εκπομπές στον Max fm 100.2 . Δούλεψα λοιπόν για κανά χρόνο περίπου και μετά έδωσα βαρύτητα στην κατάρα της ζωής μου που με ακολουθεί παντού και λέγεται ”Πωλήσεις”.

Μετά από καιρό και ενώ είχα αφήσει τα κόκαλά μου στις πωλήσεις, η ασθένεια του ραδιοφώνου μέσα μου έκανε μετάσταση και έτσι είπα να ξανά ασχοληθώ με αυτό.

Πήρα το πλατινένιο βιογραφικό μου και ένα πρωί, σαν εκείνα που ο Δημήτρης Παππάς κράζει από μωρά μέχρι γριές που περιμένουν την σύνταξη στην τράπεζα, χτύπησα την πόρτα του Super fm και του zarpanews.gr  και μπήκα με θράσος μέσα.

Από τότε ξεκίνησα δειλά-δειλά να σπάω την μονοτονία της ποιότητας με σκοπό να χάσω την θέση μου, αλλά τα θέλει ο κόσμος τι να κάνουμε; Έτσι ξεκίνησε η ιστορία μου με τον Super fm και μένει μόνο να δούμε που θα φτάσουμε.