Μιχάλης Ζαχαριουδάκης

Γεννημένος το 1971 στα Χανιά, πέρασε τα παιδικά του χρόνια στη Νέα Χώρα, όπου διέπρεψε κατακτώντας χρυσά μετάλλια στους ποδηλατικούς γύρους της γειτονιάς του. Τελείωνε το Λύκειο όταν ασχολήθηκε για πρώτη φορά με το ερασιτεχνικό ραδιόφωνο. Σπούδασε Ηλεκτρονικός, ασχολήθηκε όμως με το marketing και τη συμβουλευτική πώληση, με το ραδιόφωνο επαγγελματικά πια μετά τη στρατιωτική του θητεία καθώς και στην τοπική τηλεόραση για 8 ολόκληρα χρόνια.
Την καρδιά του όμως (εκτός από τη γυναίκα του την Ελένη και τις μεγάλες, μοναδικές και αναντικατάστατες αδυναμίες του, την Ευτυχία και τον Σταύρο) έκλεψαν τα αυτοκίνητα καθώς εργάζεται με μεγάλη επιτυχία στο συγκεκριμένο χώρο τα τελευταία 12 χρόνια.
Το ζώδιό του είναι παθιασμένος Κριός (9/4/71) και αντιπροσωπεύει όλα τα ελαττώματά του. Δηλώνει εξαρτημένος από την κουζίνα της θείας Δέσποινας στο Κατοχώρι Κεραμειών. Αγαπάει τόσο πολύ τη θάλασσα που κάθε καλοκαίρι νομίζεις ότι θα βγάλει λέπια, ενώ δέος του προκαλούν και τα χιόνια. Μέλος της Λέσχης 4×4 αν και σκέφτεται να την εγκαταλείψει (για προληπτικούς λόγους). Στο ελεύθερο χρόνο του είναι στο facebook και τα απογεύματά του (νωρίς – 16.00 – 18.00) στην μεγάλη ραδιοφωνική παρέα του Super